Treurnietsgang 9, 7411 MZ Deventer
woensdag t/m zaterdag geopend

De nadruk ligt op het creëren van de perfecte broek in alle lengtes 30,32,34,36 en 38 in drie pasvormen extra smal, smal of wijd. Vakmanschap, technologische innovatie en kwaliteit staan voorop bij Alberto-pants. Kwaliteit betekent voor hen niet alleen het gebruik van hoogwaardige stoffen, garens en goed vakmanschap. De broeken bevatten bijvoorbeeld ook geen schadelijke stoffen en er wordt streng op gelet dat de productieprocessen en de arbeidscondities goed zijn.

Kleding geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl: passie van binnen en casual van buiten. Het merk gebruikt hoge kwaliteit stoffen en materialen voor de productie en heeft aandacht voor detail. Voor mannen die zich professioneel maar wel casual willen kleden is dit merk zeer geschikt. Ook in de kleinste  en langste maatvoering is bijzonder goed aanwezig bij Crespo.

BOB nieuw uit Italië

Het merk produceert T-shirts en ondergoed van hoogwaardige kwaliteit, in Italië. De T-shirts hebben een vormvaste boord en een ruime lengte. De producten van Alan Red zijn basic, comfortabel en zijn gemaakt van katoen en elastaan.

Nieuw in 2018 is Bamboo in V-hals en Ronde hals in extra lange lengtes in Zwart en Wit.

Bamboo Cotton

Alan Red is een expert als het om heren t-shirts gaat en komt met een nieuwe lijn t-shirts, gemaakt van Bamboe katoen. Dit is een stof die naast Eco-friendly, zweet absorberend en antibacterieel, ook nog eens extra zacht is en maximale koelheid biedt. Dit maakt het Bamboo t-shirt het ideale shirt voor alle omstandigheden, omdat het je de optimale bescherming en comfort biedt.

 

  • Zwart Alan Red Bamboo t-shirt
  • Gemaakt van Bamboo katoen en elasthaan
  • Voor extra bescherming en comfort
  • Body-fit pasvorm die strak langs het lichaam valt

De hemden van Signum kenmerken zich door de creatieve en ongebruikelijke patronen. De hemden zijn voor mannen die het mainstream overhemd wat saai vinden en het aan durven zich te onderscheiden op een creatieve manier. Het basisprincipe van het merk is “creativiteit losgeknoopt”.

Het woord maatpak wordt vaak door winkeliers en fabrikanten vaak fout gebruikt. Van oudsher zijn er goede Duitse fabrikanten die alle bestaande maten en meerdere pasvormen produceren. Door de mogelijkheid het colbert en de broek in een verschillende maat samen te stellen hangt het pak reeds op voorraad. Een kleine aanpassing van broek lengte bij een lokale kleermaker versnelt levertijd en verbeterd de prijs kwaliteit verhouding voor de consument. Alle mode wijzigingen worden standaard in alle kostuums opgenomen.

Het belangrijkste is dat de winkelier of verkoper hiervan voldoende kennis heeft om dit aan de consument aan te bieden.

Deze kennis is bij mij aanwezig en mijn vaste klanten profiteren daar al jaren van. Elk zogenaamd maatpak kan veel beter!!