Treurnietsgang 9, 7411 MZ Deventer
dinsdag t/m zaterdag geopend

De nadruk ligt op het creëren van de perfecte broek in alle lengtes 30,32,34,36 en 38 in drie pasvormen extra smal, smal of wijd. Vakmanschap, technologische innovatie en kwaliteit staan voorop bij Alberto-pants. Kwaliteit betekent voor hen niet alleen het gebruik van hoogwaardige stoffen, garens en goed vakmanschap. De broeken bevatten bijvoorbeeld ook geen schadelijke stoffen en er wordt streng op gelet dat de productieprocessen en de arbeidscondities goed zijn.

Kleding geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl: passie van binnen en casual van buiten. Het merk gebruikt hoge kwaliteit stoffen en materialen voor de productie en heeft aandacht voor detail. Voor mannen die zich professioneel maar wel casual willen kleden is dit merk zeer geschikt. Ook in de kleinste  en langste maatvoering is bijzonder goed aanwezig bij Crespo.

Fabrizio Silenzi schoenen uit Italië

Het merk produceert T-shirts en ondergoed van hoogwaardige kwaliteit, in Italië. De T-shirts hebben een vormvaste boord en een ruime lengte. De producten van Alan Red zijn basic, comfortabel en zijn gemaakt van katoen en elastaan.

Nieuw in 2018 is Bamboo in V-hals en Ronde hals in extra lange lengtes in Zwart en Wit.

Bamboo Cotton

Alan Red is een expert als het om heren t-shirts gaat en komt met een nieuwe lijn t-shirts, gemaakt van Bamboe katoen. Dit is een stof die naast Eco-friendly, zweet absorberend en antibacterieel, ook nog eens extra zacht is en maximale koelheid biedt. Dit maakt het Bamboo t-shirt het ideale shirt voor alle omstandigheden, omdat het je de optimale bescherming en comfort biedt.

 

  • Zwart Alan Red Bamboo t-shirt
  • Gemaakt van Bamboo katoen en elasthaan
  • Voor extra bescherming en comfort
  • Body-fit pasvorm die strak langs het lichaam valt

De truien van Wool & Co worden in Italië gemaakt van de beste wol kwaliteiten. De maatvoering en de mouwlengtes vallen groot uit.

Hannes Roether is een vrije geest.
In 2005 richtte hij zijn eigen merk op, toen nog met alleen een herencollectie.
De mensen die het merk kennen weten dat de naam Hannes Roether garant staat voor hoge kwaliteit, elegantie en tijdloosheid.
Je kunt de items misschien wel het beste omschrijven met de term “shabby chic”: elegantie met een rauw randje.
Het merk Hannes Roether staat voor een eigen persoonlijkheid en het liefhebben van de natuur. De items worden in Europa gemaakt van eerlijke stoffen (zoals katoen, scheerwol, heerlijk zachte merino) die met natuurlijke verf gekleurd zijn.

De pasvorm is zeer geschikt voor langere mensen. Vanaf voorjaar 2019 bij CRESPO

Desoto overhemden voor mannen.

De Desoto overhemden zijn een ware revolutie op

overhemden gebied. Elk overhemd is heerlijk flexibel

door de verfijnde Jersey weving.

De jersey weving geeft een nieuwe dimensie aan het

Desoto overhemd. Optimale bewegingsvrijheid,

een strakke pasvorm en 100% strijkvrij.

De Desoto overhemden zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Desoto overhemden zijn heerlijk zacht en zullen niet kreuken. Gegarandeerd kwaliteit! Geproduceerd in Europa met de hoogste kwaliteit wevingen

Bij de leren jassen zijn de oldtimers de meest bijzonder. Met name modellen met extra mouwlengte zijn bij Crespo belangrijk. Kwaliteit en een goede prijs is bij de Duitse firma Milestone een vast gegeven.